Over ons

Bij Belgomalt geloven we in de kracht van de korte keten. Landbouw en landbouwers spelen een cruciale rol in ons huidige en toekomstige leven. Wij erkennen dit en proberen onze landbouwers zo goed mogelijk te ondersteunen.
Mouten zit in ons bloed. We doen het al een hele tijd. Met succes. Maar we zijn nog niet tevreden. Wij willen vooruitkijken en nieuwe mouten maken die de bierdrinkers van de volgende generatie geboeid zullen houden. De bierbelevenis staat centraal!

About Belgomalt

Onze kernwaarden

Belgomalt_Icons_Artboard 1 copy

Lokale landbouw

Wij brengen brouwgerst terug naar de belgische akkers. Wij geloven in de korte keten en tracabiliteit. Wij kennen onze boeren en zij kennen ons!

Belgomalt_Icons_Artboard 2 copy

Experimenteer

Wij streven ernaar de ouderwetse moutbusiness om te vormen tot een progressieve en inspirerende business, klaar om de onderwerpen aan te pakken waar de nieuwe generatie brouwers in gelooft.

Belgomalt_Icons_Artboard 3 copy

Care

Wij steunen actief regeneratieve landbouw, die ertoe leidt dat gewassen meer koolstof aan de lucht onttrekken, de vitaliteit van de bodem versterkt en de CO2-uitstoot vermindert.

GALLERIJ

Belgomalt in beelden

Maak kennis met de mensen, machines en processen achter Belgomalt

Denk vooruit

Innovatie en R&D

Naast de betrouwbare moutkennis en het lokale engagement, kan Belgomalt ook rekenen op het innovatieve enthousiasme van het innovatieteam van Boortmalt Antwerpen. In het gloednieuwe innovatiecentrum experimenteert ons gepassioneerde team met “out of the box” mouten en bieren. Zij zijn erop gebrand een passend antwoord te geven op de behoeften van de volgende generatie brouwers. Deel je idee met ons en wij zullen nadenken over hoe wij je kunnen steunen.

ABOUT US

We believe malt matters!

Wij zijn er trots op een betrouwbare partner te zijn van gerenomeerde lokale en internationale brouwerijen.

Contacteer ons

Maak persoonlijk kennis met een van onze vertegenwoordiger of bezoek onze mouterij!