WELKOM

MALT MATTERS!

For our future, our farmers and our beer experience.

 

Wij streven ernaar de ouderwetse moutbusiness om te vormen tot een progressieve en inspirerende business, klaar om de onderwerpen aan te pakken waar de nieuwe generatie brouwers in gelooft.

We believe that malt matters!

ONZE PRODUCTEN

Onze mouten

Ontdek en probeer onze mouten, u zult niet teleurgesteld zijn!

ONZE WAARDEN

Activiteiten

Belgomalt_Icons_BIG@300x

Local farming

Wij brengen gerst terug naar België. Wij geloven in lokale bevoorrading en traceerbaarheid. Wij kennen onze boeren en zij kennen ons!

Belgomalt_Icons_BIGG2@300x

Experimenteren

Wij streven ernaar de ouderwetse moutbusiness om te vormen tot een progressieve en inspirerende business, klaar om de onderwerpen aan te pakken waar de nieuwe generatie brouwers in gelooft.

Belgomalt_Icons_BIGG 3@300x

Zorg

Wij steunen actief regeneratieve landbouw, die ertoe leidt dat gewassen meer koolstof aan de lucht onttrekken, de vitaliteit van de bodem versterkt en de CO2-uitstoot vermindert.

Content blocked, you must accept cookies to see this content.
Accept Cookies

SUSTAINABLE & RELIABLE

Pure local

Het Pure Local team is een groep gemotiveerde Belgische boeren, mouters en agronomen die brouwgerst terug naar de Belgische akkers willen brengen. Met een passie voor de natuur, granen en regeneratieve landbouwmethoden slagen wij erin gerst van hoge kwaliteit te telen op onze bodem. De bescherming van onze akkers en het klimaat is voor ons primordiaal.

PRODUCT DEMO

Creative Series

In de Creative Series experimenteren we met verschillende ingrediënten en smaken om nieuwe moutsoorten te genereren. Deze keer hebben we gerst gemout met een infusie van winterkruiden.

ABOUT US

We believe malt matters!

Wij streven ernaar de ouderwetse moutbusiness om te vormen tot een progressieve en inspirerende business. klaar om de onderwerpen aan te pakken waar de nieuwe generatie brouwers in gelooft.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte


Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwe producten en innovaties? Schrijf u dan nu in
!