CREATIVE MALTING

Creative Series

De laatste vijftien jaar is het smakenpallet van Craft bieren enorm verbreed door invloeden uit allerlei kanten: de komst van de IPA’s zorgde voor een geweldige toename in het aanbod aan exotische hoppen. Barrel-Aging en spontaan gegiste zure bieren zijn terug van weggeweest. We zijn als bierliefhebber de laatste jaren duidelijk op zoek geweest naar nieuwe smaken.


Daarom hebben we onze nieuwe Creative Serie ontwikkeld…

NIEUW GAMMA

Malt Matters

Als mouterij zijn wij ervan overtuigd dat wij onze bijdrage kunnen leveren aan deze trend van vernieuwing door net terug te keren naar de basis, onze mout. Met onze nieuwe range, Creative Series, stappen we uit onze comfortzone.

We nemen elke stap van het moutproces onder de loep en zoeken waar en hoe we creatiever kunnen mouten. We willen nieuwe smaakdimensies creëren die de brouwers een waaier van mogelijkheden kan geven om hun smakenpallet te verruimen.

PRODUCT RANGE 

Ontdek onze Creative series mouten

Winter Infusion

Bij onze eerste creatie voegden we een mengeling aan winterkruiden toe aan het moutproces. Het graan werd hierdoor geïnfuseerd met de meest heerlijke aroma’s die de gezellige warmte van dampende beker glühwein, of een versgebakken speculoos oproepen.

Summer Infusion

Onze tweede creatie werd in de zomer gemaakt. Geïnspireerd door mediterraanse lavendelvelden en de Spaanse sinaasappelboomgaarden ontstond onze Summer infusion malt. Deze mout bevat delicaat bloemige lavendel in combinatie met verfrissende, heldere citrus, allemaal harmonieus in balans met klassieke zachte mouttoetsen. Probeer het en houd ons op de hoogte van uw ervaringen!

BEKIJK DE VIDEO

Meer weten over de creative series

We created a seasonal special. Barley malted with an infusion of winter spices.  

NEWSLETTER

ALS EERSTE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Blijf de Creative series in de gaten houden want onze Winter infusion mout is slechts het topje van de moutberg!


#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; width:100%;}
/* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */
" data-mce-resize="false" data-mce-placeholder="1" class="mce-object" width="20" height="20" alt="