Belgomalt
Pale Ale Malt
Pale Ale-mout wordt langer gekilnd dan Pilsen-mout, wat resulteert in een diepere kleur.
Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.
Kleur
EBC:
5 - 7
Wichtige Aromen
Biscuit
Moutig
Zoet
Malt type
Basismout
Inclusion %
Tot 100%
Beschrijving
Pale Ale-mout wordt langer gekilnd dan Pilsen-mout, wat resulteert in een diepere kleur. Deze mout geeft het bier een gouden kleur.
Flavor Wheel

Specificaties
Flavour wheel Image

Origin
België
Fabrikant
Belgomalt
Variety
Pale Ale
Mouttype
Basismout
Frequent styles
Amber Ale, Brown Ale, IPA, Pale Ale, Porter, Stout, Strong Ale
Most important aromas
Biscuit, Malty, Sweet
Inclusion %
Tot 100%
Moisture %
Max 4,5%
Extract % (db)
Min 80%
Total protein % (db)
Max 11,5%
Soluble protein %
4 - 5%
Fan mg/l
-
DP wk
Min 200 WK
Betaglucans mg/100gr
Max 200 mg/l
Ph
5,5 - 6,3
Friability %
80% Min
Viscosity
-
Kolbach
-
Enzymatic activity
Min 200
Homogeneity
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen
Biscuit
Malty
Sweet
Meer informatie
| Flavour wheel Image |
|
|---|---|
| Origin | België |
| Fabrikant | Belgomalt |
| Variety | Pale Ale |
| Mouttype | Basismout |
| Frequent styles | Amber Ale, Brown Ale, IPA, Pale Ale, Porter, Stout, Strong Ale |
| Most important aromas | Biscuit, Malty, Sweet |
| Inclusion % | Tot 100% |
| Moisture % | Max 4,5% |
| Extract % (db) | Min 80% |
| Total protein % (db) | Max 11,5% |
| Soluble protein % | 4 - 5% |
| Fan mg/l | - |
| DP wk | Min 200 WK |
| Betaglucans mg/100gr | Max 200 mg/l |
| Ph | 5,5 - 6,3 |
| Friability % | 80% Min |
| Viscosity | - |
| Kolbach | - |
| Enzymatic activity | Min 200 |
| Homogeneity | - |

