Les Maltiers
Munich Malt
Munich-mout wordt op vrijwel dezelfde manier geproduceerd als pilsnermout, maar met een kortere kiemperiode en hogere droogtemperaturen om smaak en kleur te ontwikkelen.
Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.
Kleur
EBC:
25 – 35
Wichtige Aromen
Biscuit
Karamel
Moutig
Toasted
Malt type
Basismout
Inclusion %
10 - 60%
Beschrijving
Munich-mout wordt op vrijwel dezelfde manier geproduceerd als pilsnermout, maar met een kortere kiemperiode en hogere droogtemperaturen om smaak en kleur te ontwikkelen.
Flavor Wheel

Specificaties
Flavour wheel Image

Origin
Frankrijk
Fabrikant
Les Maltiers
Variety
Munich
Mouttype
Basismout
Frequent styles
Amber Ale, Bock, Dark Lager, IPA, Porter, Special Belge, Stout
Most important aromas
Biscuit, Caramel, Malty, Toasted
Inclusion %
10 - 60%
Moisture %
MAX 5%
Extract % (db)
MIN 80%
Total protein % (db)
MAX 11,5%
Soluble protein %
MAX 5%
Fan mg/l
-
Ph
-
Friability %
MIN 80%
Viscosity
1.7 cP Max
Enzymatic activity
-
Homogeneity
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen
Biscuit
Caramel
Malty
Toasted
Meer informatie
| Flavour wheel Image |
|
|---|---|
| Origin | Frankrijk |
| Fabrikant | Les Maltiers |
| Variety | Munich |
| Mouttype | Basismout |
| Frequent styles | Amber Ale, Bock, Dark Lager, IPA, Porter, Special Belge, Stout |
| Most important aromas | Biscuit, Caramel, Malty, Toasted |
| Inclusion % | 10 - 60% |
| Moisture % | MAX 5% |
| Extract % (db) | MIN 80% |
| Total protein % (db) | MAX 11,5% |
| Soluble protein % | MAX 5% |
| Fan mg/l | - |
| Ph | - |
| Friability % | MIN 80% |
| Viscosity | 1.7 cP Max |
| Enzymatic activity | - |
| Homogeneity | - |

