Les Maltiers

Munich Malt

Munich-mout wordt op vrijwel dezelfde manier geproduceerd als pilsnermout, maar met een kortere kiemperiode en hogere droogtemperaturen om smaak en kleur te ontwikkelen.

Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.

Select an option

Please contact us for price.

Beschrijving

Munich-mout wordt op vrijwel dezelfde manier geproduceerd als pilsnermout, maar met een kortere kiemperiode en hogere droogtemperaturen om smaak en kleur te ontwikkelen.

Flavor Wheel

Specificaties

Flavour wheel Image

Origin
Frankrijk
Fabrikant
Les Maltiers
Variety
Munich
Mouttype
Basismout
Frequent styles
Amber Ale, Bock, Dark Lager, IPA, Porter, Special Belge, Stout
Most important aromas
Biscuit, Caramel, Malty, Toasted
Inclusion %
10 - 60%
Moisture %
MAX 5%
Extract % (db)
MIN 80%
Total protein % (db)
MAX 11,5%
Soluble protein %
MAX 5%
Fan mg/l
-
Ph
-
Friability %
MIN 80%
Viscosity
1.7 cP Max
Enzymatic activity
-
Homogeneity
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen

Biscuit

Caramel

Malty

Toasted

Meer informatie

Meer informatie
Flavour wheel Image

Origin Frankrijk
Fabrikant Les Maltiers
Variety Munich
Mouttype Basismout
Frequent styles Amber Ale, Bock, Dark Lager, IPA, Porter, Special Belge, Stout
Most important aromas Biscuit, Caramel, Malty, Toasted
Inclusion % 10 - 60%
Moisture % MAX 5%
Extract % (db) MIN 80%
Total protein % (db) MAX 11,5%
Soluble protein % MAX 5%
Fan mg/l -
Ph -
Friability % MIN 80%
Viscosity 1.7 cP Max
Enzymatic activity -
Homogeneity -