Les Maltiers
Pale Ale Malt
Pale Ale-mout wordt langer gedroogd dan Pilsner-mout, wat resulteert in een diepere kleur. Deze mout geeft een gouden kleur aan het bier.
Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.
Kleur
EBC:
5 - 7
Wichtige Aromen
Biscuit
Moutig
Zoet
Malt type
Basismout
Inclusion %
Up to 100%
Beschrijving
Pale Ale-mout wordt langer gedroogd dan Pilsner-mout, wat resulteert in een diepere kleur. Deze mout geeft een gouden kleur aan het bier.
Flavor Wheel

Specificaties
Flavour wheel Image

Origin
Frankrijk
Fabrikant
Les Maltiers
Variety
Pale Ale
Mouttype
Basismout
Frequent styles
Amber Ale, Brown Ale, IPA, Pale Ale, Porter, Stout, Strong Ale
Most important aromas
Biscuit, Malty, Sweet
Inclusion %
Up to 100%
Moisture %
MAX 4.5%
Extract % (db)
MIN 80%
Total protein % (db)
9,6 - 11,5%
Soluble protein %
4 - 5%
Fan mg/l
-
DP wk
Min 200 WK
Betaglucans mg/100gr
Max 200Mg/l
Ph
5.5 - 6.3
Friability %
MIN 80%
Viscosity
-
Enzymatic activity
-
Homogeneity
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen
Biscuit
Malty
Sweet
Meer informatie
| Flavour wheel Image |
|
|---|---|
| Origin | Frankrijk |
| Fabrikant | Les Maltiers |
| Variety | Pale Ale |
| Mouttype | Basismout |
| Frequent styles | Amber Ale, Brown Ale, IPA, Pale Ale, Porter, Stout, Strong Ale |
| Most important aromas | Biscuit, Malty, Sweet |
| Inclusion % | Up to 100% |
| Moisture % | MAX 4.5% |
| Extract % (db) | MIN 80% |
| Total protein % (db) | 9,6 - 11,5% |
| Soluble protein % | 4 - 5% |
| Fan mg/l | - |
| DP wk | Min 200 WK |
| Betaglucans mg/100gr | Max 200Mg/l |
| Ph | 5.5 - 6.3 |
| Friability % | MIN 80% |
| Viscosity | - |
| Enzymatic activity | - |
| Homogeneity | - |

