Les Maltiers

Jehanne d'Arc Malt

Jehanne d'Arc-mout wordt gemaakt van geselecteerde gerst, traceerbaar van boer tot microbrouwer. Afkomstig uit de beste regio’s voor lentegersten, biedt Jehanne d'Arc-mout een kwaliteitsproduct dat het hele jaar door consistent, lokaal geproduceerd en 100% traceerbaar is.

Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.

Select an option

Please contact us for price.

Beschrijving

Jehanne d'Arc-mout wordt gemaakt van geselecteerde gerst, traceerbaar van boer tot microbrouwer. Afkomstig uit de beste regio’s voor lentegersten, biedt Jehanne d'Arc-mout een kwaliteitsproduct dat het hele jaar door consistent, lokaal geproduceerd en 100% traceerbaar is.

Flavor Wheel

Specificaties

Flavour wheel Image

Origin
Frankrijk
Fabrikant
Les Maltiers
Variety
Pilsen
Mouttype
Basismout
Frequent styles
Alcoholfree Beers, Blond Ale, IPA, Lager, Low Alcohol Beers, Pale Lager, Pilsner, Strong Blond Ale, Weizen, Witbier, NEIPA, Pilsner Lager, German Lager, Ales, Blonde, Belgian abbey beers like Trappist Ales, Single Malt Whisky
Most important aromas
Malty, Sweet
Inclusion %
Up to 100%
Moisture %
MAX 4.5%
Extract % (db)
MIN 81%
Total protein % (db)
9,6 - 11,5%
Soluble protein %
4 - 5%
Fan mg/l
-
DP wk
+ 200 WK
Betaglucans mg/100gr
Max 200 mg/l
Ph
5.5 - 6.3
Friability %
MIN 85%
Viscosity
-
Enzymatic activity
-
Homogeneity
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen

Malty

Sweet

Meer informatie

Meer informatie
Flavour wheel Image

Origin Frankrijk
Fabrikant Les Maltiers
Variety Pilsen
Mouttype Basismout
Frequent styles Alcoholfree Beers, Blond Ale, IPA, Lager, Low Alcohol Beers, Pale Lager, Pilsner, Strong Blond Ale, Weizen, Witbier, NEIPA, Pilsner Lager, German Lager, Ales, Blonde, Belgian abbey beers like Trappist Ales, Single Malt Whisky
Most important aromas Malty, Sweet
Inclusion % Up to 100%
Moisture % MAX 4.5%
Extract % (db) MIN 81%
Total protein % (db) 9,6 - 11,5%
Soluble protein % 4 - 5%
Fan mg/l -
DP wk + 200 WK
Betaglucans mg/100gr Max 200 mg/l
Ph 5.5 - 6.3
Friability % MIN 85%
Viscosity -
Enzymatic activity -
Homogeneity -