Les Maltiers
Pilsen 6RH Malt
HOE HET GEMAAKT WORDT
Deze mout is gemaakt van Franse zesrijige wintergerst. De zesrijige wintergerstmout heeft een hoog diastatisch vermogen.
Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.
Kleur
EBC:
5 Max
Wichtige Aromen
Moutig
Zoet
Malt type
Basismout
Inclusion %
Up to 100%
Beschrijving
HOE HET GEMAAKT WORDT
Deze mout is gemaakt van Franse zesrijige wintergerst. De zesrijige wintergerstmout heeft een hoog diastatisch vermogen.
Flavor Wheel

Specificaties
Flavour wheel Image

Origin
Frankrijk
Fabrikant
Les Maltiers
Variety
Pilsen
Mouttype
Basismout
Frequent styles
IPA NEIPA, Lager, Low Alcohol Beers, Pale Ale, Pale Lager, Pilsner, Sour, Sour Ale, NEIPA, Pilsner Lager, Hazy Styles
Most important aromas
Malty, Sweet
Inclusion %
Up to 100%
Moisture %
MAX 4.5%
Extract % (db)
MIN 80%
Total protein % (db)
9.6 - 11.5%
Soluble protein %
4 – 4.5%
Fan mg/l
-
DP wk
+200 WK
Ph
5.7 - 6.2
Friability %
MIN 80%
Viscosity
1.65 cP Max
Enzymatic activity
-
Homogeneity
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen
Malty
Sweet
Meer informatie
| Flavour wheel Image |
|
|---|---|
| Origin | Frankrijk |
| Fabrikant | Les Maltiers |
| Variety | Pilsen |
| Mouttype | Basismout |
| Frequent styles | IPA NEIPA, Lager, Low Alcohol Beers, Pale Ale, Pale Lager, Pilsner, Sour, Sour Ale, NEIPA, Pilsner Lager, Hazy Styles |
| Most important aromas | Malty, Sweet |
| Inclusion % | Up to 100% |
| Moisture % | MAX 4.5% |
| Extract % (db) | MIN 80% |
| Total protein % (db) | 9.6 - 11.5% |
| Soluble protein % | 4 – 4.5% |
| Fan mg/l | - |
| DP wk | +200 WK |
| Ph | 5.7 - 6.2 |
| Friability % | MIN 80% |
| Viscosity | 1.65 cP Max |
| Enzymatic activity | - |
| Homogeneity | - |

