Pauls Malt
Melanoidin - Red Beacon
Red Beacon Melanoidin Malt geeft een diepe, intense smaak en een donker robijnrode kleur aan bier. Het heeft een karakteristiek hoog melanoïdinegehalte en produceert donkere, aromarijke mouten met diepe noten van noot, mout en biscuit.
Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.
Kleur
EBC:
44 - 56
Wichtige Aromen
Graan
Biscuit
Vanille
Honing
Malt type
Speciale
Inclusion %
-
Beschrijving
Red Beacon Melanoidin Malt wordt op een vergelijkbare manier geproduceerd als onze Golden Swift Pale Ale Malt, waarbij we een lange kiemtijd in onze trommelmouterij uitvoeren voor homogeniteit en een hoog extractpotentieel. Kleurvorming vindt plaats tijdens de kieming door verlengde recirculatie. Daarna wordt het op hogere temperaturen gedroogd voor smaak en verdere kleurontwikkeling.
Red Beacon Melanoidin Malt geeft een diepe, intense smaak en een donker robijnrode kleur aan bier. Het heeft een karakteristiek hoog melanoïdinegehalte, wat zorgt voor donkere, aromarijke mouten met diepe noten van noot, mout en biscuit.
Flavor Wheel
![]()
Specificaties
Flavour wheel Image
![]()
Origin
Verenigd Koninkrijk
Fabrikant
Pauls Malt
Variety
Melanoidin
Mouttype
Speciale
Frequent styles
Amber Ale, Red Ale, Belgian Dark Style
Most important aromas
Biscuit, Cereal, Honey, Vanilla
Inclusion %
-
Moisture %
MAX 4.5%
Extract % (db)
MIN 77.5%
Total protein % (db)
MAX 11,5%
Soluble protein %
-
Fan mg/l
-
Ph
-
Friability %
-
Viscosity
-
Enzymatic activity
-
Homogeneity
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen
Cereal
Biscuit
Vanilla
Honey
Meer informatie
| Flavour wheel Image |
|
|---|---|
| Origin | Verenigd Koninkrijk |
| Fabrikant | Pauls Malt |
| Variety | Melanoidin |
| Mouttype | Speciale |
| Frequent styles | Amber Ale, Red Ale, Belgian Dark Style |
| Most important aromas | Biscuit, Cereal, Honey, Vanilla |
| Inclusion % | - |
| Moisture % | MAX 4.5% |
| Extract % (db) | MIN 77.5% |
| Total protein % (db) | MAX 11,5% |
| Soluble protein % | - |
| Fan mg/l | - |
| Ph | - |
| Friability % | - |
| Viscosity | - |
| Enzymatic activity | - |
| Homogeneity | - |

