Pauls Malt

Melanoidin - Red Beacon

Red Beacon Melanoidin Malt geeft een diepe, intense smaak en een donker robijnrode kleur aan bier. Het heeft een karakteristiek hoog melanoïdinegehalte en produceert donkere, aromarijke mouten met diepe noten van noot, mout en biscuit.

Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.

Niet op voorraad
Beschrijving

Red Beacon Melanoidin Malt wordt op een vergelijkbare manier geproduceerd als onze Golden Swift Pale Ale Malt, waarbij we een lange kiemtijd in onze trommelmouterij uitvoeren voor homogeniteit en een hoog extractpotentieel. Kleurvorming vindt plaats tijdens de kieming door verlengde recirculatie. Daarna wordt het op hogere temperaturen gedroogd voor smaak en verdere kleurontwikkeling.

Red Beacon Melanoidin Malt geeft een diepe, intense smaak en een donker robijnrode kleur aan bier. Het heeft een karakteristiek hoog melanoïdinegehalte, wat zorgt voor donkere, aromarijke mouten met diepe noten van noot, mout en biscuit.

Flavor Wheel

Specificaties

Flavour wheel Image

Origin
Verenigd Koninkrijk
Fabrikant
Pauls Malt
Variety
Melanoidin
Mouttype
Speciale
Frequent styles
Amber Ale, Red Ale, Belgian Dark Style
Most important aromas
Biscuit, Cereal, Honey, Vanilla
Inclusion %
-
Moisture %
MAX 4.5%
Extract % (db)
MIN 77.5%
Total protein % (db)
MAX 11,5%
Soluble protein %
-
Fan mg/l
-
Ph
-
Friability %
-
Viscosity
-
Enzymatic activity
-
Homogeneity
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen

Cereal

Biscuit

Vanilla

Honey

Meer informatie

Meer informatie
Flavour wheel Image

Origin Verenigd Koninkrijk
Fabrikant Pauls Malt
Variety Melanoidin
Mouttype Speciale
Frequent styles Amber Ale, Red Ale, Belgian Dark Style
Most important aromas Biscuit, Cereal, Honey, Vanilla
Inclusion % -
Moisture % MAX 4.5%
Extract % (db) MIN 77.5%
Total protein % (db) MAX 11,5%
Soluble protein % -
Fan mg/l -
Ph -
Friability % -
Viscosity -
Enzymatic activity -
Homogeneity -