Pauls Malt
Peated Malt - Scottish Smoke
Peated Malt wordt geproduceerd met dezelfde moutproductiemethoden als (gewone) distilleermout, waarbij de rook van de turf uit de turfkachel door het kiln-bed stroomt.
Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.
Kleur
EBC:
-
Wichtige Aromen
Biscuit
Graan
Coffee
Smoked
Inclusion %
-
Beschrijving
We produceren deze mout in onze Pauls Malt Ltd.-fabriek in Glenesk, Montrose, Schotland. Met hoge niveaus van fenolen afkomstig van lokaal gewonnen Schotse turf, kan het worden gebruikt in gerookte porters en ales.
Peated Malt wordt geproduceerd met dezelfde moutproductiemethoden als (gewone) distilleermout, waarbij de rook van de turf uit de turfkachel door het kiln-bed stroomt.
Flavor Wheel

Specificaties
Flavour wheel Image

Origin
Verenigd Koninkrijk
Fabrikant
Pauls Malt
Variety
Peated Malt
Frequent styles
Porter, Stout, Ales
Most important aromas
Biscuit, Cereal, Coffee, Smoked
Inclusion %
-
Moisture %
-
Extract % (db)
-
Total protein % (db)
-
Soluble protein %
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen
Biscuit
Cereal
Coffee
Smoked
Meer informatie
| Flavour wheel Image |
|
|---|---|
| Origin | Verenigd Koninkrijk |
| Fabrikant | Pauls Malt |
| Variety | Peated Malt |
| Frequent styles | Porter, Stout, Ales |
| Most important aromas | Biscuit, Cereal, Coffee, Smoked |
| Inclusion % | - |
| Moisture % | - |
| Extract % (db) | - |
| Total protein % (db) | - |
| Soluble protein % | - |

