Pauls Malt

Peated Malt - Scottish Smoke

Peated Malt wordt geproduceerd met dezelfde moutproductiemethoden als (gewone) distilleermout, waarbij de rook van de turf uit de turfkachel door het kiln-bed stroomt.

Registreer om toegang te krijgen tot de aankoop van onze mouten.

Select an option

Please contact us for price.

Beschrijving

We produceren deze mout in onze Pauls Malt Ltd.-fabriek in Glenesk, Montrose, Schotland. Met hoge niveaus van fenolen afkomstig van lokaal gewonnen Schotse turf, kan het worden gebruikt in gerookte porters en ales.

Peated Malt wordt geproduceerd met dezelfde moutproductiemethoden als (gewone) distilleermout, waarbij de rook van de turf uit de turfkachel door het kiln-bed stroomt.

Flavor Wheel

Specificaties

Flavour wheel Image

Origin
Verenigd Koninkrijk
Fabrikant
Pauls Malt
Variety
Peated Malt
Frequent styles
Porter, Stout, Ales
Most important aromas
Biscuit, Cereal, Coffee, Smoked
Inclusion %
-
Moisture %
-
Extract % (db)
-
Total protein % (db)
-
Soluble protein %
-
Ideal for styles
Wichtige Aromen

Biscuit

Cereal

Coffee

Smoked

Meer informatie

Meer informatie
Flavour wheel Image

Origin Verenigd Koninkrijk
Fabrikant Pauls Malt
Variety Peated Malt
Frequent styles Porter, Stout, Ales
Most important aromas Biscuit, Cereal, Coffee, Smoked
Inclusion % -
Moisture % -
Extract % (db) -
Total protein % (db) -
Soluble protein % -