Gingerbread Cookie Infused Malt
Gingerbread Cookie Infusion malt:
De Gingerbread Cookie infusion malt heeft warme aroma’s door de royale toevoeging van kaneel en gember in het moutproces en is zacht in balans door de verdere toevoegingen van nootmuskaat, piment en kruidnagel die in harmonie bijdragen aan een complexe medley van diepte, gezelligheid en feestelijkheid. Net als bij mijn zelfgebakken peperkoekjes, het geheime ingrediënt, rondt een kleine toevoeging van zwarte peper de zaak prachtig af.
FYI: Deze mout werd geproduceerd met massa’s kruidentoevoegingen. Het is mogelijk dat u sporen van de kruiden in uw mout aantreft.
Hoe gebruik je Gingerbread Cookie infusion mout:
Het percentage Gingerbread Cookie infusion mout in uw moutrekening moet tussen 30%- 60% liggen. De diastatische kracht van de mout is gemiddeld, dus we raden aan een goede enzymatische mout en gistvoeding toe te voegen om de kracht van de gist tijdens de gisting te garanderen.
Het Gingerbread Cookie-karakter van deze mout is zeer aanwezig – krachtige kaneel en gember in een mooie combinatie met andere kruiden. Als u van plan bent andere sterke moutsoorten toe te voegen (gebrande mouten of speciale mouten met veel moutkarakter), stel ik voor om te spelen met de bovenkant van de aanbevolen toevoeging, zodat de Gingerbread Cookie-tonen zeer aanwezig blijven. Als het de bedoeling is een delicater bier te brouwen, is de onderkant van het aanbevolen bereik voldoende.
Evenzo adviseren we om de hop toevoegingen gematigd te houden, zodat je de ware ster van de show – de Gingerbread Cookie infusie mout – niet verdoezelt!
Meer info?
klik hier...